vrijdag 16 mei 2014

Het nieuwe vliegveld van wie niemand houdt

De eilandregering “ ontdekt” dat er op het vliegveld geen betaalautomaten staan, dat er geen krant kan worden gekocht en dat de toegangsweg in slechte staat is.

De eilandregering discussieerde gisteren over de klachten van bewoners over het nieuwe vliegveld. Het debat vond plaats in het Cabildo van la Palma waar de Canarische volkspartij CC zich beduidend meer zorgen maakte over het vliegveld dan enkele maanden gelden toen ze nog deel uitmaakten van de coalitie. Luis Viña van de CC stelde voor om de parkeertarieven te verlagen, om betaalautomaten te plaatsen, om de signalering te verbeteren en om de directe omgeving van het vliegveld te verfraaien.


Volgens Camacho was het de CC zelf die enkele jaren gelden, toen ze nog deel uitmaakten van de eilandregering, het besluit om de betaalautomaten van het vliegveld te verwijderen ondersteunde. De parkeertarieven zouden volgens de wethouder van toerisme tot de voordeligste van Spanje behoren. Alleen op het vliegveld op Melilla kan voordeliger worden geparkeerd. 

Tijdens de raad werd niet gesproken over de leegstand van de winkels, ook kwam niet aan bod dat het aanbod aan restaurants op het vliegveld is gedaald en er nergens een krant of een tijdschrift kan worden gekocht.
Bron. V. Martín, Villa de Mazo Foto: S.Wenning

Geen opmerkingen:

Een reactie posten